Afscheid Donnerwetter

Na meer dan 3,5 jaar actief te zijn geweest in Donnerwetter heb ik besloten om per 2018 met deze band te stoppen. Hieronder vind je het bericht zoals het te lezen is op de facebookpagina van Donnerwetter.

 

Onzen Mikey stopt ermee.

 

Wij, Rocco, Matthijs en Wout, moeten helaas afscheid nemen van onze vertrouwde backbone rhythm king Mikey Visser. Daar balen wij goed van, dat moge duidelijk zijn. We begonnen drie jaar geleden direct met een ongelofelijke en onuitgesproken muzikale vibe samen. De opname van het eerste optreden in Music Sacrum (zie video) is hier een mooi document van. Elkaar een paar keer opzoeken in de oefenruimte, het podium op en: KLIK!

 

We hebben ‘m proberen om te praten, veren in z’n roze reetje gestoken en wat bedenktijd gegeven, maar het mocht niet baten: his mind was made up.

 

Donnerwetter gaat vol door, met een nieuwe drummer, maar zal wezenlijk veranderen. Mike Visser blijft drummen, maar niet meer bij ons. 

 

Hieronder spreekt ook Mike zelf nog even kort over zijn vertrek.

 

Mike, dank voor de trip!

 

Rocco, Matthijs & Wout

 

////////////////////////////////////////////////

 

Reactie Mike:

 

“Als je voelt dat de neuzen in de loop van de tijd niet meer in dezelfde richting staan, is het tijd om keuzes te maken. Ik heb na lang nadenken besloten om te stoppen.

 

Ik heb een ontzettende toffe tijd gehad en ik wil Rocco, Matthijs en Wout dan ook enorm bedanken voor al het moois dat we samen mee mochten maken. Naast de vele ‘gewone’ optredens door het hele land en daarbuiten, waren er vele onvergetelijke hoogtepunten zoals de 24 Hour World Record Tour, Noorderslag, spelen met de Johan Willem Friso Kapel, studio-opnames en natuurlijk Donnerwetter Day.

 

Achter de band staat een club mensen die ik ook hartelijk wil bedanken voor de energie die ze in de band, en dus ook in mij hebben gestoken.

 

Niet te vergeten: onze fans en volgers wil ik bedanken voor hun positieve energie richting de band. Ga daar vooral mee door, want er zijn veel mooie plannen en ik gun mijn drie vrienden het allerbeste.

 

Onlangs kwam er een nieuwe single uit waarvan ik erg blij ben dat ik deze toffe song met eerdergenoemde kornuiten op heb mogen nemen.

 

Mijn laatste shows met Donnerwetter zijn:
18 nov Den Diek, Lichtenvoorde (Dag van de Achterhoekse Popmuziek)
3 dec Flux, Zaandam
23 dec Jonosh, Asten

 

Dance, thanks en wie weet tot snel!”

 

Mike Visser

Ego (Musis Arnhem, het allereerste optreden)

Tongues & Tales (nieuwe single)

Getagd , , , , , , , , , . Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.